А почали зі STEM – знайомства…

  • 02.12.2019

У Фастівському академічному ліцеї №2 відбулося перше заняття міського майстер-класу вчителів української мови й літератури Александрович Т.А. та Устименко О.В. «Сучасна освітня  діяльність учнів на уроках української мови та літератури».

Заняття розпочалося зі STEM – знайомства, що дозволило присутнім у цікавій формі дізнатися про інтереси та вподобання один одного. Об’єднання у групи – запорука подальшої успішної роботи в команді. Тому Тетяна Анатоліївна та Оксана Володимирівна запропонували колегам зробити свій вибір за наступними напрямами: STEM-ART, STEM-логіка, STEM-досвід – та представити кожній групі напрацювання. В групах проводилися досліди, робота з LEGO-конструктором тощо.

Учні 7-х та 8-х класів презентували результати своєї роботи в проєктах «Феномен Захара Беркута» і «Грошова залежність» за твором І Карпенка-Карого «Сто тисяч».

На завершення учасники майстер-класу запропонували власне бачення організації роботи у проєктах за певними темами, ділилися досвідом та побажали керівникам у подальшій роботі творчості й наснаги.

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ