Діловий візит українських підприємців до м. Баку (Азербайджан)

  • 06.12.2019
Торгово-промислова палата України інформує, що з 15 по 18 грудня 2019 р. ТПП України за підтримки Посольства України в Республіці Азербайджан та Фонду заохочення експорту та інвестицій в Азербайджані (AZPROMO) організовує діловий візит українських підприємців до м. Баку (Азербайджан) для участі в українсько-азербайджанському бізнес-форумі в рамках офіційного візиту Президента України Володимира Зеленського до Азербайджанської Республіки.
Українську бізнес-делегацію очолить президент Торгово-промислової палати України.
Очікується, що Президент України та Президент Республіки Азербайджан особисто візьмуть участь у бізнес-форумі 17 грудня.
Програма цього заходу включатиме пленарну частину, у якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрямки українсько-азербайджанського економічного співробітництва, умови ведення бізнесу в Україні та Азербайджані, після чого відбудуться також В2В переговори між представниками ділових кіл України та АР. Проект програми додається. Програма буде коригуватися відповідно до наповнення змістовної частини. ТПП готова організувати зустрічі з відповідними азербайджанськими партнерами згідно Ваших побажань та ділових інтересів.
До участі у форумі запрошуються українські компанії, заінтересовані у налагодженні коопераційних стосунків з Азербайджаном.
Азербайджанська сторона зацікавлена у співпраці у таких пріоритетних галузях, як: продукція агропромислового комплексу, харчова промисловість (цукор, кондитерські вироби, м’ясо та субпродукти, молоко та молочні продукти, продукція борошномельної промисловості і тютюнових виробів), металургія, енергетичне машинобудування, транспортне машинобудування (суднобудування, вагонобудування, авіаційна техніка), хімічна промисловість, фармацевтика, туризм, реклама та IT-технології.
Враховуючи вищевикладене, просимо розглянути питання про участь у згаданому бізнес-форумі або делегувати для участі повноважного представника підприємства. У разі заінтересованості, просимо зареєструватися до 06 грудня п.р. Реєстрація є обов’язковою та здійснюється на сайті ТПП України (https://www.ucci.org.ua).
ТПП України готова запропонувати пакет послуг, який включає: бронювання а/квитків, розміщення у готелі, трансфери з/до аеропорту, а також 16 і 17 грудня згідно ділової програми, медичне страхування, організацію В2В переговорів відповідно до профілів українських компаній.
Орієнтовна вартість пакету – 960 дол. США. Просимо взяти до уваги, що вартість пакету може змінюватись залежно від вартості а/квитків. При бажанні учасники можуть також вирішувати питання логістики самостійно (за умови обов’язкової реєстрації).
Контактні особи: Ольга Сухенко (+38067 230-90-38+38044461-98-07,
oas-ier@ucci.org.ua), Дирекція міжнародного співробітництва ТПП України.
Ольга Бондаренко (+38 067 21 61 782+38044461-98-08boi-ier@ucci.org.ua)
З повагою
Президент Геннадій ЧИЖИКОВ
З 15 по 18 грудня 2019 р. ТПП України за підтримки Посольства України в Республіці Азербайджан та Фонду заохочення експорту та інвестицій в Азербайджані (AZPROMO) організовує діловий візит українських підприємців до м. Баку (Азербайджан) в рамках офіційного візиту Президента України Володимира Зеленського до Азербайджанської Республіки та участі в українсько-азербайджанському бізнес-форумі.
Українську делегацію очолить президент ТПП України Геннадій Чижиков.
Протягом перебування в Азербайджані члени бізнесової делегації візьмуть участь в азербайджансько-українському бізнес-форумі, ділових зустрічах та інше. Також буде запропонована культурна програма. ТПП України пропонує долучитися до складу ділової місії українським підприємствам, представникам виробничих та торговельних компаній.
Участь у бізнес-місії дозволить представникам українського бізнесу встановити прямі ділові контакти, налагодити взаємовигідні коопераційні зв’язки, отримати актуальну інформацію про ситуацію на цікавих для них азербайджанських ринках.
Азербайджанська сторона зацікавлена у співпраці у таких пріоритетних галузях, як: продукція агропромислового комплексу, харчова промисловість (цукру і кондитерських виробів, м’яса і субпродуктів, молока і молочних продуктів, продукції борошномельної промисловості і тютюнових виробів), металургія, енергетичне машинобудування, транспортне машинобудування (суднобудування, вагонобудування, авіаційна техніка), хімічна промисловість, фармацевтика, туризм, реклама та IT-технології.
Азербайджанський імпорт складає понад усім це – сира нафта (SOCAR), фрукти, овочі, продукція нафтохімічної галузі.
Вартість участі – орієнтовно 960 долларів США ( перліт, проживання, медична страховка, трансфер протягом 2-х днів, організація В2В). Вартість пакету залежить від вартості авіаквитків.
Запрошуємо зацікавлені підприємства та компанії взяти участь в діловому візиті. Обіцяємо цікаву програму та продуктивний візит!
В разі заінтересованості, просимо зареєструватися до 6 грудня п.р.
Щодо детальної інформації щодо умов та вартості участі звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України – Ольга Сухенко (+38067 230-90-38, +38 044 461-98-07oas-ier@ucci.org.ua).
ДОВІДКОВО:
ВІЗА: Між Україною та Азербайджанською Республікою діє БЕЗВІЗОВИЙ режим.
Азербайджанська Республіка, (столиця м. Баку )
Стратегічні природні ресурси: нафта, природний газ, залізна та поліметалічна руди, кольорові метали (хром, молібден, мідь, свинцево-цинкові руди, хроміти, золото). Підтверджені запаси нафти складають 2 млрд. тонн,.
Релігія: іслам, християнство
Державна мова: азербайджанська. Більшість населення спілкується російською.
Авіасполучення: прямі рейси МАУ, Азербайджанські авіалінії
Очікувана середня температура повітря в грудні t° + 8.
Попередня програма ділового візиту українських підприємців
до Азербайджанської Республіки (м. Баку)
та участі в українсько-азербайджанському бізнес-форумі
(у програмі можливі зміни)
15 – 18 грудня, 2019
Час
Захід/місце проведення
15 грудня (неділя)
21:00
Виліт з м. Києва, а/п Бориспіль, до м. Баку; рейс PS 601
16грудня (понеділок)
02:20
Прибуття до м. Баку, а/п ім. Гейдара Алієва
В аеропорту делегацію зустрічає представник Посольства України в Азербайджані
Переїзд автобусом до готелю ParkInnByRedisson (4+)
Поселення в готелі
перша половина дня (час уточнюється)
Зустріч з керівництвом Азербайджанського фонду заохочення експорту та інвестицій (AZPROMO) та представниками азербайджанського бізнесу
Відвідання ряду азербайджанських компаній і підприємств, проведення ділових переговорів у форматі B2B (організатори: AZPROMO і ТПП Азербайджану)
друга половина дня (час уточнюється)
Відкриття центрального торговельного комплексу мережі «Українські продукти»
Проведення ділових переговорів у форматі B2B
Індивідуальні ділові зустрічі за попередньою домовленістю
17 грудня (вівторок)
перша половина дня (час уточнюється)
Українсько-азербайджанськийбізнес-форум за участю Президентів України і Азербайджану (місце проведення уточнюється)
Презентація торговельно-економічного потенціалу України та компаній і підприємств – членів української ділової делегації
Проведення ділових переговорів у форматі B2B
друга половина дня (час уточнюється)
Офіційне відкриття ТОВ «Торговий Дім України в Азербайджанській Республіці» (місце проведення уточнюється)
Проведення ділових переговорів у форматі B2B
Індивідуальні ділові зустрічі за попередньою домовленістю
18 грудня (середа)
08:45
Виліт з м. Баку, а/п ім. Гейдара Алієва, дом. Києва; рейс J2-683
10:10
Прибуття до м. Києва, а/п Жуляни

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ