Про надання дозволу Комунальному підприємству Фастівської міської ради «Фастів-благоустрій» на укладання договору фінансового лізингу для придбання спецтехніки

  • 14.02.2020

Проєкт

ФАСТІВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про надання дозволу Комунальному підприємству

Фастівської міської ради «Фастів-благоустрій» на укладання

договору фінансового лізингу для придбання спецтехніки

 З метою підвищення якості надання послуг КП ФМР «Фастів-благоустрій», керуючись ст.806-809 Цивільного кодексу України, Бюджетним кодексом України,  Закону України «Про фінансовий лізинг», ст.25, 60, ч.2 ст.70 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл Комунальному підприємству Фастівської міської ради «Фастів-благоустрій» на укладання договору фінансового лізингу для придбання спецтехніки з правом викупу на суму, що не перевищує 3 800 000,00 (три  мільйони вісімсот тисяч грн. 00 коп.) гривень з АБ «УКРГАЗБАНК» на таких умовах: авансовий платіж – 20% від суми договору фінансового лізингу; відсоткова ставка – 15,2 % річних у гривні; строк лізингу – 60 місяців; щомісячна комісія за управління кредитом (надання коштів за операцією фінансового лізингу) в розмірі 0,2 % від суми кредитування за договором фінансового лізингу; погашення лізингових платежів та відсотків – щомісячно рівними частинами; страхування – згідно з тарифами акредитованої страхової компанії АБ «УКРГАЗБАНК»».
  2. Директору КП ФМР «Фастів-благоустрій» укласти договір фінансового лізингу та договір страхування майна.
  3. З метою забезпечення виконання зобов’язань КП ФМР «Фастів-благоустрій» надати першому заступнику міського голови повноваження на підписання від Фастівської міської ради договору поруки та необхідних документів для оформлення цього договору.
  4. Дозволити КП ФМР «Фастів-благоустрій» здійснювати витрати, пов’язані з ремонтом та обслуговуванням спецтехніки згідно з діючою системою огляду ремонту рухомого складу та іншими нормативними і технологічними документами.
  5. Після закінчення терміну дії договору фінансового лізингу КП ФМР «Фастів-благоустрій» здійснити дії щодо оформлення відповідних документів, що підтверджують право власності на техніку.
  6. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови та КП ФМР «Фастів-благоустрій».
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови.

 

Міський голова                                                                  М.В.Нетяжук

 

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ