Про внесення змін рішення виконавчого комітету № 24 від 17.01.2020 року

  • 29.02.2020

 ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

від “_21__” __02______ 2020  року                                  №_78_

 

Про внесення змін рішення виконавчого комітету № 24 від 17.01.2020 року

 

 

Відповідно ст. 40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україніˮ,  виконавчий комітет Фастівської міської ради вирішив:

 

  1. Внести зміни в Додаток до рішення виконавчого комітету № 24 від 17.01.2020 року «Про затвердження Порядку фінансування видатків бюджету м. Фастова», а саме п 1.4 викласти у новій редакції: «Під час здійснення головними розпорядниками, розпорядниками нижчого рівня, одержувачами бюджетних коштів допорогових закупівель товарів, робіт, послуг, до взяття бюджетних зобов’язань, головні розпорядники інформують заступника міського голови згідно з розподілом обов’язків про зазначену закупівлю та забезпечують надання до фінуправління відповідні проекти договорів про закупівлю із заповненою специфікацією. Фінансове управління опрацьовує проекти договорів про закупівлю із заповненою специфікацією та, у разі відсутності зауважень, подає на погодження профільному заступнику міського голови».
  2. Затвердити додатки до Порядку фінансування видатків бюджету м. Фастова у новій редакції.
  3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Фастівської міської ради забезпечити фінансування головних розпорядників коштів міського бюджету з урахуванням вимог цього Порядку.
  4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова                                                                       М.В. Нетяжук

Додаток 78.1

 

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ