Про надання дозволу ТОВ «Крайзель – Будівельні матеріали» на отримання містобудівних умов та обмежень  

  • 26.03.2020

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 20.03.2020                                                                                                          № 137

Про надання дозволу ТОВ «Крайзель –

Будівельні матеріали» на отримання містобудівних

умов та обмежень

 

Розглянувши звернення ТОВ «Крайзель – Будівельні матеріали» щодо надання дозволу на отримання містобудівних умов та обмежень на реконструкцію складського приміщення по вул.Андрія Шептицького,1 в м. Фастів, враховуючи рішення Фастівської міської ради №18/82-XLII-VII від 26.06.2018 року «Про надання згоди на забудову земельної ділянки в м. Фастів по вул.А.Шептицького,1» та позитивні висновки комісії з вирішення питань погодження будівництва, реконструкції та перепланування від 17.02.2020р., керуючись п.п.9 п.«а» ст. 31 Закону України “Про  місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет вирішив:

 

1.Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Фастівської міської ради видати містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкту будівництва: «Реконструкція складського приміщення з добудовою по вул. Андрія Шептицького, 1 у м. Фастів».

2.Попередити ТОВ «Крайзель – Будівельні матеріали» про те, що приступити до будівельних робіт можливо за умови виготовлення та погодження у встановленому порядку проєктно-кошторисної документації, отримання дозволу на початок виконання будівельних робіт в органі Державної архітектурно-будівельної інспекції.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову Нетяжука М.В.

 

Міський голова                                                                                         М.В.Нетяжук

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ