Про надання погодження ПСК «Рубін» на отримання містобудівних умов та обмежень

  • 26.03.2020

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 Від 20.03.2020                                                                                                          № 140

 

Про надання погодження ПСК «Рубін»

на отримання містобудівних умов та обмежень

 

Розглянувши звернення керівника ПСК «Рубін» щодо надання дозволу на реконструкцію магазину «Кооператор» зі збільшенням геометричних розмірів об’єкту по вул. Капітана Строкова, 1, враховуючи позитивні висновки комісії з вирішення питань погодження будівництва, реконструкції та перепланування від 16.01.2020 р. та рішення сесії Фастівської міської ради №32/61-LXIX-VII від 12.12.2019 року, керуючись п.п.9 п.«а» ст. 31 Закону України “Про  місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет вирішив:

 

  1. Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Фастівської міської ради видати містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкту: «Реконструкція магазину вул. Капітана Строкова, 1 у м. Фастів».
  2. Попередити ПСК «Рубін» про те, що приступити до будівельних робіт можливо за умови виготовлення та погодження у встановленому порядку проєктно-кошторисної документації, отримання дозволу на початок виконання будівельних робіт в органі Державної архітектурно-будівельної інспекції.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову Нетяжука М.В.

 

Міський голова                                                                                         М.В.Нетяжук

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ