Термін “громадське місце” конкретизовано

З 6 квітня 2020 р. до 24 квітня 2020 р. заборонено перебування в громадських місцях без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіратора або захисної маски, у тому числі виготовлених самостійно. Рішенням виконкому Фастівської міської ради від 06 квітня ц.р. №178 (http://www.fastiv-rada.gov.ua/pro-vnesennia-zmin-do-rishennia-vykonavchoho-komitetu-fastivskoi-miskoi-rady-vid-17-03-2020-r-122-pro-zapobihannia-poshyrenniu-na-terytorii-mista-fastova-hostroi-respiratornoi-khvoroby-covid-19-spryc/)визначено, що для заборони, вказаної у цьому рішенні під терміном «громадське місце» розуміються:

– території загального користування (парки, рекреаційні зони, сквери, майданчики, площі, вулиці, провулки, проїзди, пішохідні доріжки, підземні переходи, пляжі, кладовища, інші території загального користування)

– приміщення органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ, підприємств, установ та організацій (зокрема, але не виключно: заклади торгівлі, надання послуг тощо) усіх форм власності, готелів та аналогічних засобів розміщення громадян, гуртожитків, вокзалів;

– транспорт (в тому числі який працює в режимі регулярних спеціальних перевезень), зупинки громадського транспорту;

– прибудинкові території, території будівель та споруд інженерного захисту територій, території підприємств, установ, організацій та закріплені за ними  території на умовах договору.

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ