Вчителі вчилися використовувати медіатекст на уроках зарубіжної літератури та в позаурочний час

  • 24.04.2019

24 квітня 2019 року у Фастівському НВК «ЛІТ – СЗОШ І-ІІІ ст. № 9» відбувся обласний навчально-практичний семінар «Використання медіатексту на уроках зарубіжної літератури та в позаурочний час» для методистів районних, міських методичних кабінетів, центрів, науково-методичних центрів, які координують роботу вчителів зарубіжної літератури.
Привітали учасників семінару Савчук Марина Миколаївна, директор КЗ «Центр інноваційних освітніх технологій» та Ріпко Наталія Анатоліївна, директор Фастівського НВК «ЛІТ – СЗОШ І-ІІІ ступенів № 9». Зі вступним словом до учасників семінару звернулася Химера Наталія Володимирівна, методист відділу української мови і літератури та зарубіжної літератури КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів».

Гривачова А.Б. та Попов М.В., учителі зарубіжної літератури Фастівського НВК «ЛІТ– СЗОШ І-ІІІ ступенів № 9», презентували меседж «Креолізований текст на уроках зарубіжної літератури». Дячун Т.А., учитель зарубіжної літератури та учні 8-го класу Фастівського НВК «Ліцей – ЗОШ І-ІІІ ступенів №2» дозволили присутнім поринути у світ японської культури, представивши проект «Японія така далека і близька».

Рефлексивне коло та екскурсія «Серцем лину до рідної землі» вразила та дала можливість учасникам семінару познайомитися з краєвидами нашого міста, насолодитися цвітінням магнолії та японської вишні – сакури у дендропарку «Молодіжний». Побажання гостей – ще і ще повертатися у місто Фастів.

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ