Про надання погодження Шахназарян Ірині Петрівні на отримання містобудівних умов та обмежень

  • 13.08.2019

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

  Від   09.08.2019                                                                                      № 448

 

 

Про надання погодження Шахназарян Ірині Петрівні

на отримання містобудівних умов та обмежень

 

             Розглянувши звернення Шахназарян І.П. щодо надання дозволу на реконструкцію частини житлової квартири під магазин промислових товарів та офісні приміщення зі збільшенням геометричних розмірів об’єкту по вул. Небесної Сотні, 10, враховуючи позитивні висновки комісії з вирішення питань погодження будівництва, реконструкції та перепланування від 11.05.2019 р., керуючись п.п.9 п.«а» ст. 31 Закону України “Про  місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет вирішив:

 

  1. Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Фастівської міської ради видати містобудівні умови та обмеження на проектування об’єкту реконструкції частини житлової квартири під магазин промислових товарів та офісні приміщення по вул. Небесної Сотні, 10 у м. Фастів.
  2. Попередити Шахназарян І.П. про те, що приступити до будівельних робіт можливо за умови виготовлення та погодження у встановленому порядку проектно-кошторисної документації, отримання дозволу на початок виконання будівельних робіт в органі Державної архітектурно-будівельної інспекції.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань капітального будівництва Рудяка Т.Я.

 

 

 

 

Міський голова                                                                                         М.В.Нетяжук

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ